Den närmsta butiken är lite svår att hitta. Ändå bara ca 100 meter från lägenheten. Man går uppåt ut på trottoaren ( INTE mot stranden) och går förbi busshållplatsen och cykeluthyrningen. Tar första " riktiga" vägen till vänster och sedan höger. En rejäl butik som har allting.  Gott med färskt bröd på morgonen. Det bästa av allt är att butiken har öppet alla dagar i veckan!! Inte så vanligt.

Om man går uppåt istället och håller till höger i Y korsningen så kommer man till ett stort center där en större matbutik  "Mercadona" ligger. I centret finns även en massa svenskbutiker, apotek, restauranger mm.

OM man håller till vänster i Y korsningen ligger en restauranggata med en massa restauranger som har bra mat och bra priser. Innan restaurangerna ligger det närmaste apoteket. 150 meter uppåt.

Har man bil är det bara att börja utforska området. Mellan oss och Cabo Roig ( ca en mil)  finns många extremt stora moderna affärkomplex. T.ex. Zenia Boulevard. Man borde kunna åka buss dit också, men det vet vi inget om än.

 

Kommentarer

15.01.2017 17:37

Dorothy lundberg

Jag undrar om ni tillåter hundar Med vänlig hälsning,

15.01.2017 18:23

Mari Porsander

Hejsan Dorothy!
Vi har släktingar som är hundallergiska, så vi är tyvärr tvungna att svara nej på den frågan. Vänligen Mari